Online Runda 2-Ceviche
Online Runda 2-Ceviche może być tylko Ameryka Południowa przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 161 kalorii. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soli koszernej, roma pomidor, sok z limonki, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 70%, co jest dobre. Spróbuj Ceviche z owoców morza na ogórku okrągłym z Zielonym kawiorem, Don Ceviche {} i Ceviche Peruwiańska Kuchnia książka kucharska {giveaway}, oraz Ceviche de Camarón con Coco (Ceviche z krewetek kokosowych) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zarezerwowane tilapie pokroić na 1/2-calowe kawałki i włożyć do szklanej miski. Top z cebulą, pomidorem i jalapeno.
Wlać soki pomarańczowe i limonkowe i delikatnie wymieszać. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 1 godzinę. Nie pozwól mu marynować się dłużej, bo ryba stanie się papkowata.
Podczas marynowania ryby Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Spryskaj lekko blachę do pieczenia sprayem do gotowania.
Tortille pokroić na 6 klinów i rozprowadzić na blasze w 1 warstwie.
Piec w piekarniku, aż lekko rumiane i chrupiące o 12 do 15 protokół.
Ceviche podawać w małych miseczkach przyozdobionych kolendrą i z chipsami tortilla na boku.