Old School Beef Tacos

Old School Beef Tacos
Old School Beef Tacos to bezglutenowe przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 737 kalorii, 19g białka, oraz 63g tłuszczu. Na 2,32 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób lubiło to danie główne. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka mielonego kminku, parmezanu, pomidorów winorośli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%, co jest solidne. Podobne przepisy to Tacos wołowe z sosem awokado (Tacos de Carne con Salsa de Aguacate), Korean beef stew tacos (a.k.a. my version of Kogi BBQ ' s short-rib tacos), oraz Mini Taco Pizza Bites i powrót do szkoły wizyta w Staples powrót do centrum szkoły.

Instrukcje

1
Dodaj 1 1/2 szklanki gorącej wody do dużej miski i dodać suszone chiles. Pozostawić do siedzenia tak chiles nawodnić i pulchne, 15 do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszona Papryka ChiliSuszona Papryka Chili
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
W średnim rondlu rozgrzać mżawkę oliwy z oliwek na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Dodaj czosnek i cebulę i saute aż pachnące i miękkie, 5 do 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4
Dodać kminek, a następnie wlać pokrojone w kostkę pomidory, nawodnioną paprykę chile i ich wodę. Doprawić solą i pieprzem. Następnie przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż sos zmniejszy się i zgęstnieje, o 30 protokół. Puree z blenderem w sztyfcie (lub w zwykłym blenderze), uważając, że ciecz jest gorąca, a powietrze w blenderze się rozszerzy. Puree, aż będzie gładka i utrzymać ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
¼ łyżeczki Oregano¼ łyżeczki Oregano
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Do napełniania taco: Ustaw dużą patelnię saute na dużym ogniu i dodaj mżawkę oleju rzepakowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
6
Dodać cebulę i paprykę i saute do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszony Makaron RigatoniSuszony Makaron Rigatoni
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
7
Dodać mieloną wołowinę i saute, zrywając z tyłu drewnianą łyżką. Gotować, aż dobrze rumiane, 7 do 8 protokół. Następnie doprawić kminkiem, granulowanym czosnkiem, papryką, cebulą w proszku, solą i pieprzem. Gotować przez 3 do 4 Więcej minut. Następnie wymieszać połowę sosu enchilada (drugą połowę zarezerwować do montażu). Trzymaj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koszerne MarynatyKoszerne Marynaty
SOS EnchiladaSOS Enchilada
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Posiekana Biała Cebula (z 1 Dużej Lub 2 Małych Cebul)Posiekana Biała Cebula (z 1 Dużej Lub 2 Małych Cebul)
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona CebulaDo Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
¼ łyżeczki Oregano¼ łyżeczki Oregano
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
8
Do tortilli: weź dużą patelnię nonstick saute lub patelnię i spryskaj lekko oliwą z oliwek w sprayu do gotowania. Podgrzać tortillę przez około 30 sekund z obu stron, a następnie lekko obłożyć jedną stronę posypką parmezanu. Rozgrzać, a następnie odwrócić tak, że tosty ser stronie w dół. Pozostawić ser do gotowania i brązowy, o 15 sekund, a następnie wyjąć z patelni. Powtórz z pozostałymi tortillami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek SprayOliwa Z Oliwek Spray
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
1
Tortillę, ser do góry, ułożyć na talerzu i na wierzch wymieszać z mieloną wołowiną, polać sosem Enchilada i udekorować pomidorami, rozdrobnioną sałatą, cremą, limonką i kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS EnchiladaSOS Enchilada
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Meksykańska CremaMeksykańska Crema
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana

Składniki

8Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyOlej rzepakowyOlej rzepakowy2suszone Guajillo lub New Mexico suszone chile strąkisuszone Guajillo lub New Mexico suszone chile strąki596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiposiekana kolendraposiekana kolendra8Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySzesnaście 7-calowych tortilli kukurydzianychSzesnaście 7-calowych tortilli kukurydzianych794Orzechy dowolne (posiekane)pomidory pokrojone w kostkę, np. Glen Muir Fire Roastedpomidory pokrojone w kostkę, np. Glen Muir Fire Roasted3goździkiczosnek, zmiażdżonyczosnek, zmiażdżony1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)koszerne marynatykoszerne marynaty596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkizielona papryka pokrojona w kostkęzielona papryka pokrojona w kostkę454Orzechy dowolne (posiekane)mielona wołowina (mieszanka 80/20)mielona wołowina (mieszanka 80/20)1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)kminek mielonykminek mielony7106 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkirozdrobniona sałata lodowarozdrobniona sałata lodowa8Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól koszerna i świeży popękany czarny pieprzSól koszerna i świeży popękany czarny pieprz2limonki pokrojone w klinylimonki pokrojone w kliny2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiMeksykańska cremaMeksykańska crema8Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyOliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaOliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkicebula pokrojona w kostkęcebula pokrojona w kostkę1cebula, szorstka posiekanacebula, szorstka posiekana21 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.posiekana biała cebula (z 1 dużej lub 2 małych cebul)posiekana biała cebula (z 1 dużej lub 2 małych cebul)1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)Do posypania sałata rzymska, pokrojony pomidor i pokrojona w plasterki czerwona cebulaDo posypania sałata rzymska, pokrojony pomidor i pokrojona w plasterki czerwona cebula2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkidrobno starty parmezandrobno starty parmezan596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiczerwona papryka pokrojona w kostkęczerwona papryka pokrojona w kostkę2pomidory z winorośli pokrojone w kostkępomidory z winorośli pokrojone w kostkę
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia14
Magazyn