Okrągły stek i sos I
Okrągły stek i sos może być tylko sos szukasz. Ten przepis służy 5. Jedna porcja zawiera 719 kalorii, 70g białka, oraz 28g tłuszczu. Na $2.96 za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 14 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Jeśli masz ciepłą wodę, mieszankę farszu wołowego, czosnek w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Proste mielone okrągłe z sosem grzybowym, Slow Cooker pieczarki okrągłe steki i sos, oraz Okrągły Stek Z Grilla.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W małej misce wymieszać mąkę, przyprawioną sól, zmielony czarny pieprz i czosnek w proszku do smaku.
Pokroić stek w kwadraty 3x3 cala i płaszcz z mieszaniny mąki.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj steki i saute aż rumiane z obu stron.
Usuń mięso i odstawić w naczyniu do pieczenia 9x13 cali.
Dodać zupę, wodę, cebulę i bulion na patelni, pozostawić do ogrzania i wlać na mięso.
W osobnej małej misce, połączyć mieszankę farszu, wody i masła lub margaryny.
Dobrze wymieszać i rozprowadzić na stekach i sosie.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez co najmniej godzinę, lub aż stek będzie miękki.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon.
Nasz Merlot 2006 nie jest nieśmiały, z głębokim, ciemnym odcieniem granatu i bogatymi aromatami bogatej czernicherry, cassis i goździki. Przystępne, zintegrowane taniny ramują obfite ciemne owocesmaki i okryć podniebienie miękkim aksamitem. Długie, owocowe wykończenie, splecione jesiennymi przyprawami,kończy się żywym żurawinowym zingiem. "To bardzo eleganckie wino ze wspaniałego rocznika. Weźto, Miles!"śmieje się winiarz Tom Rinaldi, nawiązując do filmu bokiem.
Our 2006 Merlot isn't shy, with its deep, dark garnet hue and abounding aromas of rich blackcherry, cassis and clove. Approachable, integrated tannins frame the generous dark fruitflavors and coat the palate with soft velvet. The long, fruity finish, laced with autumn spices,ends with a lively cranberry zing. "This is a very classy wine from a gorgeous vintage. Takethat, Miles!" laughs Winemaker Tom Rinaldi, with a reference to the film Sideways.