Ogród Paprikash

Ogród Paprikash
Przepis Ogród Paprikash jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników kuchni wschodnioeuropejskiej. Ten przepis służy 4 i kosztuje 95 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 159 kalorii, 7G białka, oraz 5G tłuszczu. Mieszanka pieprzu, ząbki czosnku, kminek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 85%, co jest doskonałe. Podobne przepisy to Garden Capunti-makaron ze świeżymi ogrodowymi smakami (bezmięsny poniedziałek), Prawie Słynna Sałatka Ogrodowa (Naśladowca Ogrodu Oliwnego), oraz Marynowana Sałatka Ogrodowa / Przygotowanie Ogrodu.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać kapustę i następne 10 składników (kapusta przez paprykę); podsmażyć 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Na 1 AnanasaNa 1 Ananasa
3
Dodaj pozostałe składniki; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; dusić, odkryte, 10 minut lub do przetargu i mieszanina zaczyna gęstnieć.
4
Podawać z makaronem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn