Ogolona Jesienna sałatka jarzynowa z winegretem z cydru
Ogolona Jesienna sałatka jarzynowa z winegretem jabłkowym jest bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 159 kalorii, 2G białka, oraz 11g tłuszczu. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz musujące jabłko cydr, dyni, pieprz, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 42%, to danie jest dobre. Spróbuj Ogolona Jesienna sałatka jarzynowa z winegretem z cydru, Ogolona Sałatka z brukselki z winegretem jabłkowym #MysteryDish, oraz Cider-pieczona Sałatka z dyni i jarmużu z winegretem jabłkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przytrzymaj każdy plasterek squasha na końcu; ogolić się wstążkami z obieraczką do warzyw, aby zmierzyć 4 1/2 filiżanek. Powtórz procedurę z korzeniem selera, golenie do pomiaru 1 1/2 szklanki. Powtórz procedurę z jabłkiem, golenie zmierzyć 1 filiżankę. Powtórz procedurę z marchewką, golenie do pomiaru 1/2 szklanki.
Połączyć wstążki roślinne w dużej misce; dodać 1/4 łyżeczki soli, podrzucając do połączenia.
Połączyć pozostałe 1/4 łyżeczki soli, ocet, cydr i miód, mieszając trzepaczką. Stopniowo dodawaj olej rzepakowy, stale mieszając trzepaczką.
Dodać mieszaninę octu do mieszaniny squasha, podrzucając delikatnie do herbu.
Dodać rukolę tuż przed podaniem, rzucając do połączenia.