Ognista Yucca
Ogień-pieczone Yucca może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Jedna porcja zawiera 543 kalorie, 4G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać masło, bulion z kurczaka, yucca, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka lita wynik 45%. Podobne przepisy to Vigorón lub Chicharrón con Yucca (skórki z jukki i wieprzowiny), Bułeczki Yucca (Pan de Yucca), oraz Ognista zupa pomidorowa z pieczoną ciecierzycą.
Instrukcje
Owinąć każdą yucca w 3 warstwy wytrzymałej folii aluminiowej.
Miejsce na gorących węglach. Piec 1 godzinę lub do miękkości, obracając po 30 minutach. Rozpakuj.
Gotuj yucca na otwartym ogniu, używając szczypiec o długich uchwytach, aż skóra poczernieje. Super. Obrać i pokroić yucca w 1-calową kostkę.
Roztopić masło na dużej patelni; dodać bulion z kurczaka i przyprawy. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia; dodać yucca. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 10 do 15 minut.
Uwaga: aby przygotować w pomieszczeniu, owinąć yucca w wytrzymałą folię aluminiową.
Piec w 375 przez 1 godzinę lub do miękkości. Za pomocą szczypiec o długich uchwytach lub widelca o długich uchwytach przytrzymaj yucca nad płomieniem kuchenki gazowej, obracając ją, aż skóra blaknie. Chłodzi. Obiera i pokroić w 1-calową kostkę. Postępuj zgodnie z zaleceniami.