Ocet Czosnkowy

Ocet Czosnkowy
Ocet czosnkowy może być tylko przystawką, której szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 4 i kosztuje 48 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 25 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać ząbki czosnku, szalotki, ocet winny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 46%. Podobne przepisy to Ocet Rozmarynowo-Czosnkowy, Kapusta Pieczona Z Czosnkiem I Octem, oraz Kurczak w sosie czosnkowo-octowym.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 3 składniki w widemouthed słoiku; przykryć i odstawić 2 tygodnie w chłodnym, ciemnym miejscu, delikatnie potrząsając słoik od czasu do czasu.
2
Odcedź mieszaninę octu przez sito wyłożone gazą do szklanej miarki lub średniej miski i wyrzuć szalotkę i zmiażdżone ząbki czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Ząbki CzosnkuCałe Ząbki Czosnku
SzalotkaSzalotka
OcetOcet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SernikSernik
SitoSito
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Wlać do dekoracyjnej butelki. Obrane ząbki czosnku przełożyć na bambusowy szaszłyk; umieścić w butelce. Uszczelnić korkiem lub inną szczelną pokrywą; przechowywać w chłodnym, ciemnym miejscu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Ząbki CzosnkuCałe Ząbki Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzaszłykiSzaszłyki
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Magazyn