Przepis obfity meksykański rosół jest gotowy w około 30 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 53 kalorie. Ten przepis służy 30 i kosztuje 26 centów za porcję. Sprawdza się jako niedroga zupa dla Jesień. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz taco bellâ® & chunky salsa, kurczak rożen, cztery sery i kilka innych składników na rękę, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pikantna Obfita Meksykańska Zupa Z Indyka, Obfity Rosół, oraz Obfita Zupa Dyniowa Z Kurczaka.
Instrukcje
1
Żółtą cebulę ugotować na rozgrzanym oleju w dużym rondlu na średnim ogniu 6-7 min. lub do miękkości, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula żółta
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać czosnek i kminek; gotować i mieszać 1 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
¼ łyżeczki Oregano
3
Dodać bulion, fasolę i salsę; wymieszać. Doprowadzić do wrzenia. Wymieszać z kurczakiem i kukurydzą. Powrót do wrzenia; dusić 5 min., mieszając od czasu do czasu.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Wina Tudor Balo Vineyard Pinot Noir z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 68 dolarów za butelkę.