Nutty Bunuelos
Need a dairy free hor d ' oeuvre? Orzechowe Bunuelos może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 15. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 145 kalorii. Jeśli masz mąkę tortową, cukier cukierniczy, olej i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 minuty. Z łyżeczką wynik 14%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Bunuelos de Chorizo, Buñuelos (Placki Meksykańskie), oraz Bunuelos colombianos: kolumbijskie placki serowe.
Instrukcje
Jajka ubić w dużej misce.
Mąkę tortową połączyć z cukrem cukierniczym i solą; stopniowo mieszać z jajkami, aby uzyskać sztywne ciasto.
Rozgrzać olej w frytkownicy lub dużej ciężkiej patelni do 375 stopni F (190 stopni C). Uszczypnij kawałki ciasta wielkości orzecha włoskiego i rozwałkuj je w cienkie okręgi na lekko posypanej mąką powierzchni.
Smażyć na rozgrzanym oleju przez 3 do 4 minut, zmieniając raz na brązowy równomiernie z obu stron.
Osuszyć na papierowych ręcznikach i ostudzić.
Skrop miód na wierzchu i posypać posiekanymi orzechami.