Niemieckie Placki Ziemniaczane

Niemieckie Placki Ziemniaczane
Niemieckie placki ziemniaczane mogą być tylko Żydowskie przepis, którego szukasz. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 92 kalorie, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 12. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Działa dobrze jako bardzo niedrogi dodatek do Chanuka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka śmietany, jajka, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Chrupiące Naleśniki Ziemniaczane Po Niemiecku, Naleśniki Niemieckie, oraz Naleśniki Niemieckie.

Instrukcje

1
Pierwsze 5 składników przetworzyć w blenderze, aż będą gładkie. Stopniowo dodawać pokrojone w kostkę ziemniaki i mąkę, przetwarzając, aż mieszanina zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Wlać około 1/4 Puchar ciasto dla każdego naleśnika na gorącej, lekko nasmarowane nonstick patelni; gotować na średnim ogniu 1 1/2 protokół z każdej strony lub aż rumiane. Dollop z kwaśną śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn