Niemieckie Ciasto Czekoladowe

Niemieckie Ciasto Czekoladowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj niemieckiego ciasta czekoladowego. Jedna porcja zawiera 524 kalorii, 7G białka, oraz 30g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Za $1.2 za porcję, ten przepis okładki 8% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś niemiecką czekoladę, jajka, skrobię kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 20%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Ciasto Z Budyniem Czekoladowym, KK ' S Chocolate Chip Cookie Pie, oraz Ciasto Z Kawałkami Czekolady dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W kuchence mikrofalowej rozpuść czekoladę i masło; mieszać do uzyskania gładkości. Stopniowo dodawaj mleko; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
MasłoMasło
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
2
W dużej misce wymieszaj cukier, skrobię kukurydzianą i sól. Dodaj jajka i wanilię. Stopniowo mieszaj mieszankę czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
CzekoladaCzekolada
WaniliaWanilia
CukierCukier
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Wlać do skorupy ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle Do CiastMuszle Do Ciast
4
Połącz orzechy pekan i kokos; posyp nadzieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
KokosKokos
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
5
Piec w temperaturze 375° przez 45-50 minut lub do wydmuchania i zrumienienia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Ostudzić przez 4 godziny. Schłodź do podania (nadzienie stanie się jędrne, gdy ostygnie).
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn