Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj niemieckiego ciasta czekoladowego. Jedna porcja zawiera 524 kalorii, 7G białka, oraz 30g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Za $1.2 za porcję, ten przepis okładki 8% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś niemiecką czekoladę, jajka, skrobię kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 20%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Ciasto Z Budyniem Czekoladowym, KK ' S Chocolate Chip Cookie Pie, oraz Ciasto Z Kawałkami Czekolady dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
W kuchence mikrofalowej rozpuść czekoladę i masło; mieszać do uzyskania gładkości. Stopniowo dodawaj mleko; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada
Masło
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikrofalówka
2
W dużej misce wymieszaj cukier, skrobię kukurydzianą i sól. Dodaj jajka i wanilię. Stopniowo mieszaj mieszankę czekolady.