Niedzielny Brunch: pikantne Elevenses (diabły na koniu i kanapki z ogórkiem)
Niedzielny Brunch: pikantne Elevenses (diabły na koniu i kanapki z ogórkiem) może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 443 kalorie, 13g białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ten przepis jest lubiany przez 48 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz chleb, bekon, ogórek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Diabły Na Koniu, Diabły na koniu, oraz Diabły na koniu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400°. Każdą datę napełnić jednym migdałem i kilkoma kawałkami sera pleśniowego, a następnie owinąć 1/3 plasterka boczku.
Umieść na blasze do pieczenia i piecz w piekarniku, aż boczek będzie chrupiący, o 8 protokół.
Odetnij skórki z każdego kawałka chleba, używając wałka do ciasta, aby spłaszczyć każdy kawałek.
Serek rozprowadzić równomiernie po jednej stronie każdej kromki chleba, na wierzchu 4 kawałki chleba z plastrami ogórka, doprawić solą i pieprzem, a następnie pozostałą kromką chleba.
Pokroić w trójkąty i podawać wraz z diabłami na koniu i mocną filiżanką czarnej herbaty.