Niedzielny Brunch: Frittata Z Czerwonego Ryżu
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Niedzielny Brunch: Czerwony Ryż Frittata może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 2. Na 3,81 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 38g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 987 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz ryż, rosół z kurczaka, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać biały ryż można śledzić to danie główne z Budyń Ryżowy Pieczony jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Niedzielny Brunch: Ricotta Frittata, Niedzielny Brunch Piec, oraz Niedzielny Brunch: Tourtière dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425°. W średnim rondlu na średnim ogniu, smażyć boczek, aż będzie jędrny i ledwo chrupiący, o 4 protokół.
Dodać cebulę i czosnek i gotować, aż zmiękną, o 5 protokół.
Dodaj ryż i gotuj, często mieszając, przez minutę lub dwie, aż będzie pachnący i lekko przezroczysty.
Dodaj bulion lub wodę, pomidory, płatki pieprzu, pimentón, 1 łyżeczka soli i 1/2 łyżeczki pieprzu i wymieszaj, aby połączyć. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, a następnie przykryć i obrócić płomień tak nisko, jak to możliwe. Gotować przez około 20 minut, aż ryż będzie miękki, ale nadal soupy. Jeśli nie zupy, dodać więcej bulionu lub wody łyżkę na raz.
Wlać ugotowany ryż do naczynia do pieczenia 8 x 8 i piec na środkowym stojaku piekarnika przez 15-25 minut, lub aż cała ciecz została wchłonięta. W tym momencie możesz przejść do następnego kroku lub schłodzić i schłodzić ryż.
Podgrzej brojlery. Roztopić łyżkę masła w 10-calowej patelni żaroodpornej i wymieszać około jednej trzeciej ryżu. Jajka ubić solą i pieprzem. Gdy ryż jest ogrzewany przez, dodać jajka na patelni i szybko wymieszać, aby równomiernie połączyć ryż i jajka. Włączyć ciepło do średniego niskiego i gotować, obracając patelnię raz na jakiś czas, aż Frittata ujędrnia się na brzegach, o 10 protokół.