Niedzielny Brunch: diabelskie nerki na grzance
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 242 kalorie. Ten przepis służy 4. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz popękany pieprz, jagnięce nerki, sól koszerną i popękany pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Niedzielny Brunch: Tosty Francuskie Pieczone Z Żurawiną, Niedzielny Brunch: tosty z marmoladą Kumkwatową i kozim serem, oraz The Nasty Bits: Deviled Nerds dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usuń chrząstkę i membranę wewnętrzną z każdej nerki ostrym nożem lub nożycami kuchennymi.
Mąkę, sól, pieprz i cayenne połączyć na talerzu i dobrze wymieszać. Płaszcz każdą nerkę w mieszaninie mąki, i dobrze wstrząsnąć, aby usunąć nadmiar.
Rozgrzać dużą patelnię na dużym ogniu i dodać masło. Po rozpuszczeniu masła dodać nerki i gotować, aż rumiane, o 2 protokół. Odwróć każdą nerkę i brązową po drugiej stronie, około 2 minut.
Dodaj musztardę, Worcestershire, i czas do patelni, ubijanie połączyć składniki. Dusić nerki aż do zakończenia, o 2 protokół.
Usuń nerki do deski do krojenia i pozwól odpocząć. Gdy zapas zgęstnieje, zdejmij patelnię z ognia i posmakuj przyprawy, dodając więcej soli i pieprzu, jeśli to konieczne. Każdą nerkę pokroić na trzy kawałki i ułożyć na grzance.
Podawać skropione sosem i posypane posiekaną natką pietruszki.