Niebiańska Czekolada-Kulki Do Ciasta Krówki

Niebiańska Czekolada-Kulki Do Ciasta Krówki
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj Niebiańskich kulek czekoladowo-Krówkowych. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 5G tłuszczu i w sumie 106 kalorii. Ten przepis serwuje 95. Za 14 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Ten przepis z Taste of Home wymaga diabelskiej mieszanki ciast, syropu czekoladowego, polewy cukierkowej i lukru czekoladowego. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 2 godziny i 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 8%, który można poprawić. Podobne przepisy to Niebiańskie Ciasto Czekoladowe, Niebiańskie Ciasto Czekoladowe, oraz Niebiańskie Ciasto Czekoladowe.

Instrukcje

1
Przygotuj i upiecz ciasto zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Ochłodzić całkowicie. Crumble ciasto do dużej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
W małej misce połącz gorącą wodę i granulki kawy; mieszać do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Granulki Kawy, MieloneDodatkowe Granulki Kawy, Mielone
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dodaj lukier, kakao i syrop czekoladowy; mieszać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Mrożonego Jogurtu O Niskiej Zawartości Tłuszczu I Czekolady2 Szklanki Mrożonego Jogurtu O Niskiej Zawartości Tłuszczu I Czekolady
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
4
Dodaj do ciasta; ubijaj na niskich obrotach, aż się zmiksuje. Dodaj kawałki czekolady. Uformuj w 1 cal. jaja.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)
5
W kuchence mikrofalowej rozpuść powłokę cukierków; mieszaj, aż będzie gładka. Zanurz kulki w mieszaninie powłok; pozwól, aby nadmiar kapał.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Margaryny Lub Masła2 łyżki Margaryny Lub Masła
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
6
Ułóż na woskowanym papierze; posyp wybranymi dodatkami.
7
Odstaw do zastygnięcia. Przechowywać w hermetycznych pojemnikach.

Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port i Moscato d ' Asti to moje najlepsze typy na ciasto. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Johnson Estate Cream Sherry z 5 poza 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje95
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn