Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc wypróbuj chrupiące nektaryny i jeżyny. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 330 kalorii, 5G białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz jajka, jeżyny, crème fraîche i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Jeżyna-Nektaryna Crisp, Ciasto Z Jeżynami Nektarynowymi, oraz Nektarynowo-jeżyn dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Mąkę, złoty cukier,skórkę cytryny i sól ubić w średniej misce toblend.
Składniki, których będziesz potrzebować
– 1/2 T Białego Octu Winnego (lub Octu Ryżowego)
Barwnik Spożywczy W Formie Pasty Lub Płynu – Zielony, żółty, Niebieski I Czerwony