Blondie Z Białej Czekolady Nadziewane Wiśniami
Wiśniowe białe czekoladowe Blondies może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 313 kalorii. Ten przepis służy 15. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka kokosa, konfitury wiśniowe, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Blondie Z Białej Czekolady I Wiśni, Wiśniowo-migdałowe brązowe masło Blondies z kawałkami białej i ciemnej czekolady, oraz Cherry Chocolate Chunk Blondies with Cherry Frosting dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło w rondlu na małym ogniu, mieszając tylko do rozpuszczenia.
Zdjąć patelnię z ognia i dodać 1 szklankę białej czekolady. (Nie mieszać.)
Ubić jajka z dużą prędkością za pomocą miksera elektrycznego 2 minuty lub do spienienia. Stopniowo dodawać cukier, ubijając aż do wymieszania. Wymieszać z białą czekoladą i ekstraktem z migdałów, mieszając do wymieszania.
Dodać mąkę i sól, mieszając aż do wymieszania.
Rozłóż połowę ciasta na lekko nasmarowaną i mąką 8-calową kwadratową patelnię.
Piec w 325 przez 20 minut lub do jasnego złotego koloru.
1/2 szklanki konfitury wiśniowej rozpuścić w małym rondlu na małym ogniu, często mieszając.
Rozprowadzić równomiernie na częściowo upieczonych blondach na patelni. Wymieszać Kokosowe, Pozostałe 1 szklanka białej czekolady i pozostałą połowę ciasta; rozprowadzić na roztopionej konfitury wiśniowej, rozprzestrzeniając się na brzegach patelni.
Posypać 1/2 szklanki pokrojonych migdałów.
Piec w 325 przez 25 minut lub do lekko rumiane. Całkowicie schłodzić w patelni na stojaku z drutu.
Uwaga: aby zamrozić, szczelnie owinąć pieczone batony w folię aluminiową.
Umieścić w dużej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; zamknąć torbę i zamrozić do 2 miesięcy.
Pozostawić do rozmrożenia w temperaturze pokojowej przed cięciem.
Blondies z białej czekolady wypełnionej malinami: Zastąp 1/2 szklanki konfitur z malin bez pestek na konfitury z wiśni. Postępuj zgodnie z przepisem.
Biała czekolada wypełniona morelami: Zastąp 1/2 szklanki konfitury morelowej na konfitury wiśniowe. Postępuj zgodnie z przepisem.