Naleśniki kokosowe z kompot pomarańczowo-Mango

Naleśniki kokosowe z kompot pomarańczowo-Mango
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc spróbuj naleśników kokosowych z kompot pomarańczowo-Mango. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 310 kalorii, 6G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, cukier granulowany, skrobię kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Naleśniki z mąki kokosowej z miodem jagodowym kompot, Naleśniki z pomarańczową ricottą z karmelizowaną figą i Kompot pistacjowy, oraz Kokosowe naleśniki owsiane z kompot jagodowy Chia przez nie typowego dietetyka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby przygotować kompot, połącz pierwsze 7 składników w dużym rondlu; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować 8 minut lub aż owoce są miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
KompotKompot
OwoceOwoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Połączyć skrobię kukurydzianą, 1 łyżkę wody i sok z limonki w małej misce, mieszając trzepaczką; wymieszać z mieszaniną owoców; doprowadzić do wrzenia. Gotować 1 minutę lub aż lekko zgęstnieje, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
OwoceOwoce
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Zdjąć z ognia.
4
Aby przygotować naleśniki, lekko łyżką mąki do suchych miarek i wyrównać nożem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
5
W dużej misce wymieszać mąki, proszek do pieczenia, cukier granulowany i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Połącz mleko kokosowe, mleko beztłuszczowe, olej i jajko w małej misce, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko Bez TłuszczuMleko Bez Tłuszczu
Mleko KokosoweMleko Kokosowe
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Dodać mieszaninę mleka do mieszaniny mąki, mieszając trzepaczką (ciasto będzie grube).
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
8
Wlać około 1/4 Puchar ciasto na naleśnik na gorącej patelni nonstick lub nonstick patelni; rozprowadzić delikatnie łopatką. Gotować 2 minuty lub aż szczyty są pokryte pęcherzyków i krawędzi wyglądał gotowane. Ostrożnie obrócić naleśniki; gotować przez 2 minuty lub do dna są lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
SzpatułkaSzpatułka
9
Podawać z kompot.
Składniki, których będziesz potrzebować
KompotKompot

Składniki

2(może być lub przeglądać)pokrojone w plasterki obrane świeże lub mrożone brzoskwiniepokrojone w plasterki obrane świeże lub mrożone brzoskwinie1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)Chorizo meksykańskie (ok. 2 linki)Chorizo meksykańskie (ok. 2 linki)28Orzechy dowolne (posiekane)1/3 szklanki mąki kokosowej lub mąki uniwersalnej (o1/3 szklanki mąki kokosowej lub mąki uniwersalnej (o1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)skrobia kukurydzianaskrobia kukurydziana1Duże2 łyżki świeżo wyciśniętej cytryny lub do smaku2 łyżki świeżo wyciśniętej cytryny lub do smaku596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimleko beztłuszczowemleko beztłuszczowe94Orzechy dowolne (posiekane)3/4 szklanki mąki uniwersalnej (o3/4 szklanki mąki uniwersalnej (o2(może być lub przeglądać)barwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznaniabarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznania0(może być lub przeglądać)cynamon mielonycynamon mielony2(zima)jasnobrązowy cukierjasnobrązowy cukier2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkilekkie mleko kokosowelekkie mleko kokosowe2(może być lub przeglądać)świeży sok z limonkiświeży sok z limonki2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiposiekane obrane mango (ok. 1 medium)posiekane obrane mango (ok. 1 medium)11 funt cukinii,otarta skórka pomarańczowaotarta skórka pomarańczowa796 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiposiekane kawałki pomarańczyposiekane kawałki pomarańczy3556 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiposiekane, obrane, rdzeniowane czerwone jabłko (około 1 medium)posiekane, obrane, rdzeniowane czerwone jabłko (około 1 medium)0(może być lub przeglądać)1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 łyżeczka wędzonej soli hikorowej1 łyżeczka wędzonej soli hikorowej1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)1 łyżeczka wędzonej soli hikorowej1 łyżeczka wędzonej soli hikorowej
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Magazyn