Naleśniki z musem jabłkowym mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 758 kalorii, 14g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 2,87 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 42 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odebrać cynamon, wanilia, jajka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 60%. Spróbuj Naleśniki Jabłkowe, Naleśniki Jabłkowe, oraz Naleśniki Owsiane Jabłkowo dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W dużej misce, połączyć mąkę ciasto, cukier, proszek do pieczenia i sól. Wymieszać i odstawić.
W osobnej misce ubij razem mleko, mus jabłkowy, wanilię, cynamon i jajka. Powoli skropić mokre składniki do suchych składników, mieszając delikatnie łyżką. Po połączeniu, jeśli mieszanina potrzebuje więcej wilgoci, splash w trochę więcej mleka. Ciasto powinno być wylewane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Aromat Klonowy Do Smaku
Jak Pistacje Lub Orzechy Włoskie
Miód Cytrusowy
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Rozgrzać dużą patelnię lub patelnię na średnim ogniu od niskiej do niskiej. Posmaruj trochę masła na powierzchni i upuść łyżki wielkości ilości ciasta na patelnię (więcej, jeśli chcesz większe naleśniki). Poczekaj chwilę, a następnie odwróć się na drugą stronę. Naleśniki powinny być jasnobrązowe i ustawione w środku.
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
6
Na patelnię wrzucić jabłka, sok jabłkowy i sok z cytryny i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Obniżyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż jabłka będą miękkie, o 15 protokół. Wymieszać z cukrem i wymieszać do rozpuszczenia.
Puree mieszaninę w robocie kuchennym, blenderze lub młynie spożywczym. Jeśli nie używać od razu, pozostawić do ostygnięcia, a następnie przechowywać w lodówce.