Najlepszy chleb dyniowy Kim
Najlepszy chleb dyniowy Kim to Wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 269 kalorii. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Dobrze sprawdza się jako poranny posiłek. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, cukier, dynię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ekologiczny Chleb Dyniowy Evoo Z Dodatkiem Pestek Dyni, Chleb z dyni z masłem z dyni i miodem na # FallFest, oraz Świeży Domowy Puree Z Dyni I Chleb Z Dyni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 5 składników w średniej misce; dobrze wymieszać trzepaczką.
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąkę i następne 6 składników (mąka przez sól) połączyć w dużej misce; zrobić dobrze w środku mieszaniny.
Dodać mieszaninę dyni do mieszaniny mąki, mieszając tylko do wilgotnego. Złóż rodzynki i orzechy pekan.
Łyżka ciasto na 2 (8 x 4-calowe) patelnie Bochenek pokryte sprayem do gotowania.
Piec w 350 przez 50 minut lub do drewnianego kilofa włożonego do środka wyjdzie czysty. Schłodzić 10 minut w patelniach na stojaku z drutu; wyjąć z patelni. Schłodzić całkowicie na stojaku.
Uwaga: aby zamrozić poszczególne plastry, umieść je w wytrzymałych plastikowych torebkach z zamkiem błyskawicznym.
Usunąć nadmiar powietrza z worków; uszczelnić i zamrozić do 4 miesięcy. Aby rozmrozić, odstawić w temperaturze pokojowej.