Najlepsze ciasteczka z pieprzem w Norwegii
Najlepsze ciasteczka z pieprzem w Norwegii to Wegetariańskie przepis z 60 porcjami. Na 7 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 72 kalorie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 54 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, zmielony cynamon, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 9%, to danie jest improvable. Spróbuj Kapusta-Norwegia, Makrela i Ramson z restauracji Maaemo w Oslo w Norwegii, oraz Ciasteczka Chili Pepper dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło i cukier zmiksować, aż będą lekkie i puszyste. Wymieszać ze śmietaną.
Dodać sodę oczyszczoną i niewielką ilość wody (nie więcej niż 2 łyżki stołowe) do mieszaniny masła.
Przyprawy, proszek do pieczenia i mąkę przesiać do masy maślanej. Zmiksować, aż uformuje się ładne ciasto.
Rozwałkuj ciasto na kiełbaski o średnicy około 2-1/2 cali i owiń szczelnie i pozostaw ciasto do ostygnięcia.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Wyjąć schłodzone ciasto i pokroić w cienkie plasterki.
Piec na lekko nasmarowanej blasze ciastek przez 6 do 8 minut.
Niech ciasteczka ostygną na drucianym stojaku.