Najbardziej Jedwabista Carbonara

Najbardziej Jedwabista Carbonara
Przepis najbardziej jedwabisty Carbonara może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 527 kalorii, 19g białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na 1,65 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako danie główne. 66 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz rigatoni, jajko, guanciale i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pasztet z wątroby-Jedwabny i kremowy mus z wątróbki drobiowej, Carbonara vegetariana (Wegetariańska Carbonara), oraz Carbonara dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść guanciale na dużej patelni i umieść overmedium-na małym ogniu. Gotować, mieszając często, aż tłuszcz renderuje, ale guanciale nie jest rumiane, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
GuancialeGuanciale
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Wlać na sito o drobnych oczkach w małej misce; rezerwy kapieli.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Transferguanciale do dużej miski i ostudzić lekko.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Dodać żółtka i jajko do miski; ubijać, aby zmiksować.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
W międzyczasie ugotuj makaron w dużym garnku z gotowanąsoloną wodą, mieszając od czasu do czasu, aż al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
6
Odcedzić, zastrzegając 1/2 szklanki płynu do gotowania makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
7
Do mieszaniny jaj, natychmiast dodać rigatoni, 2 łyżki płynu do gotowania makaronu, i 1 teaspoonguanciale drippings; wrzucić do herbu. Pracując w 3 partiach, stopniowo dodawać Pecorino, mieszając i rzucając, aby stopić się między partiami.
Składniki, których będziesz potrzebować
PecorinoPecorino
1 żółta Papryka, Mała Kostka1 żółta Papryka, Mała Kostka
MakaronyMakarony
JajkoJajko
8
Dodaćzielony, różowy i biały pieprz (lub 1 1/2-2 łyżki do herbaty czarny pieprz); wrzucić, aż sos zgęstnieje, dodając więcej wody makaronu przez łyżki stołowe w razie potrzeby.Doprawić do smaku solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Biały PieprzBiały Pieprz
WodaWoda
PieprzPieprz
SOSSOS
9
Podziel między miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
10
Dekoruj Pecorino.
Składniki, których będziesz potrzebować
PecorinoPecorino
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia18
Magazyn