Nadziewane Polędwiczki Wieprzowe Kubańskie
Nadziewane kubańskie polędwiczki wieprzowe mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 215 kalorii, 30g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 37 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, ser szwajcarski, kolendrę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć chleb można śledzić to danie główne z Ciasto Kawowe Chleb Bananowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Polędwiczki Wieprzowe Kubańskie, Paleo Cuban Polędwica Wieprzowa, oraz Polędwica Wieprzowa Cuban Mojo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grilla na średnim ogniu.
Wytnij wzdłuż rozciąć środek polędwicy dwie trzecie drogi przez mięso. Otwarte połówki, układając płasko polędwicę.
Umieść polędwicę między 2 arkusze folii; Funt do 1/2-calowej grubości za pomocą młotka do mięsa lub ciężkiej patelni.
Rozprowadzić musztardę równomiernie na wieprzowinie.
Posypać kolendrą. Ułóż ser i ogórki na wieprzowinie w jednej warstwie.
Zwiń, zaczynając od długiego boku; zabezpiecz wieprzowinę w odstępach 1-calowych sznurkiem.
Posypać równomiernie solą i pieprzem.
Umieścić wieprzowinę na ruszcie z grilla pokrytym sprayem do gotowania. Grill 22 minuty lub aż termometr zarejestruje 155, obracając po 11 minutach.
Odstawić pod przykryciem na 5 minut.
Wine Match: sucha, średniej wagi ros, jak Crios de Susana Balbo Rose z Malbec, Argentyna ($12), ma wystarczająco ostre kwasy, aby dopasować nadziewane wieprzowiny słodko-cierpkie ogórki i pikantny musztarda Dijon (dwa składniki, które umieścić kibosh na większości czerwonych) jeszcze tylko odrobina tanin do tanga z topionego sera szwajcarskiego. -- Scott Jones