Nadziewane Polędwiczki Wieprzowe Kubańskie

Nadziewane Polędwiczki Wieprzowe Kubańskie
Nadziewane kubańskie polędwiczki wieprzowe mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 215 kalorii, 30g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 37 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, ser szwajcarski, kolendrę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć chleb można śledzić to danie główne z Ciasto Kawowe Chleb Bananowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Polędwiczki Wieprzowe Kubańskie, Paleo Cuban Polędwica Wieprzowa, oraz Polędwica Wieprzowa Cuban Mojo dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej grilla na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Wytnij wzdłuż rozciąć środek polędwicy dwie trzecie drogi przez mięso. Otwarte połówki, układając płasko polędwicę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
3
Umieść polędwicę między 2 arkusze folii; Funt do 1/2-calowej grubości za pomocą młotka do mięsa lub ciężkiej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Meat TenderizerMeat Tenderizer
PatelniaPatelnia
4
Rozprowadzić musztardę równomiernie na wieprzowinie.
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąPiersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
WieprzowinaWieprzowina
5
Posypać kolendrą. Ułóż ser i ogórki na wieprzowinie w jednej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
Ogórki KiszoneOgórki Kiszone
SerSer
WieprzowinaWieprzowina
6
Zwiń, zaczynając od długiego boku; zabezpiecz wieprzowinę w odstępach 1-calowych sznurkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek KuchennySznurek Kuchenny
7
Posypać równomiernie solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
8
Umieścić wieprzowinę na ruszcie z grilla pokrytym sprayem do gotowania. Grill 22 minuty lub aż termometr zarejestruje 155, obracając po 11 minutach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
9
Zdjąć z grilla.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
10
Odstawić pod przykryciem na 5 minut.
11
Pokroić w 12 plastrów.
12
Wine Match: sucha, średniej wagi ros, jak Crios de Susana Balbo Rose z Malbec, Argentyna ($12), ma wystarczająco ostre kwasy, aby dopasować nadziewane wieprzowiny słodko-cierpkie ogórki i pikantny musztarda Dijon (dwa składniki, które umieścić kibosh na większości czerwonych) jeszcze tylko odrobina tanin do tanga z topionego sera szwajcarskiego. -- Scott Jones
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda DijonMusztarda Dijon
Ser SzwajcarskiSer Szwajcarski
Ogórki KiszoneOgórki Kiszone
WinoWino
WieprzowinaWieprzowina
TrudnośćTwardy
Gotowe W37 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn