Nadzienie z kiełbasy karczochowej
Nadziewanie kiełbasy karczochowej od początku do końca zajmuje około 50 minut. Ten przepis służy 16 porcji. Jedna porcja zawiera 280 kalorii, 8 g białka i 20 g tłuszczu. Za 95 centów za porcję ten przepis pokrywa 9% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Dzięki temu przepisowi Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowe. Świetnie sprawdza się jako niedroga przystawka. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i kup sól, dip szpinakowo-karczochowy, pietruszkę i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, przepis ten uzyskał 34% wyniku, co nie jest wynikiem wybitnym. Podobne przepisy obejmują farsz/dressing z karczochów i kiełbasy, farsz z karczochów, kiełbasy i parmezanu oraz farsz z karczochów, kiełbasy i parmezanu (o niskiej zawartości węglowodanów).
Instrukcje
Umieść kostki chleba w dużej misce; odłożyć na bok. Kruszymy kiełbasę na dużej patelni; gotować na średnim ogniu, aż przestanie być różowy; odpływ.
Na tej samej patelni smaż cebulę, pomidory i czosnek na maśle przez 4-5 minut lub do momentu, aż warzywa będą miękkie.
Dodaj do mieszanki chlebowej; wymieszać z kiełbasą.
W małej misce wymieszaj dip z karczochów, bulion z kurczaka, jajka, natkę pietruszki, bazylię, sól i pieprz.
Wlać mieszaninę chlebową; wrzucić do połączenia.
Przenieść do natłuszczonej formy o średnicy 13 cali. x 9 cali naczynie do pieczenia. Przykryj i piecz w temperaturze 350° przez 20 minut. Odkryć i piec 15-20 minut dłużej lub do złotego koloru.