Nadzienie chlebowe z grzybami i kiełbasą

Nadzienie chlebowe z grzybami i kiełbasą
Herbed chleb farsz z pieczarkami i kiełbasa może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja zawiera 256 kalorii, 14g białka, oraz 7G tłuszczu. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz pod ręką pieprz, grzyby cremini, szałwię i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Herbed Chleb Farsz, Chleb herbaciany i farsz selerowy, oraz Herbed Indyk Farsz Chleb dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Przyciąć skórkę z chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Batoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W CzekoladzieBatoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W Czekoladzie
3
Pokroić chleb w kostkę 1 1/2 cala. Ułóż kostki chleba w jednej warstwie na 2 patelniach z galaretką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostki ChlebaKostki Chleba
ChlebChleb
GalaretkaGalaretka
RolkaRolka
4
Piec w 400 przez 10 minut lub do tosty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Zmniejsz temperaturę piekarnika do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Gotować kiełbasę w dużej patelni nonstick na średnim ogniu 10 minut, brązowienie ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Wyjąć z patelni; pokroić w poprzek na plasterki o grubości 1/4 cala.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Roztopić masło na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Dodać grzyby; smażyć 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
10
Połącz kostki chleba, kiełbasę i grzyby w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostki ChlebaKostki Chleba
GrzybyGrzyby
KiełbasaKiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
11
Patelnia ciepła na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
12
Dodaj cebulę, marchew, i seler; smażyć 5 minut lub aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
SelerSeler
CebulaCebula
13
Dodaj pietruszkę, tymianek, szałwię, sól i pieprz; smażyć 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
PieprzPieprz
TymianekTymianek
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
SólSól
14
Dodać do mieszanki Chlebowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
15
Połączyć jajka i bulion, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
16
Dodać do mieszanki chleba; wrzucić do herbu. Łyżka do naczynia do pieczenia 13 x 9 cali pokrytego sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
17
Piec w 350 przez 45 minut lub aż zbrązowieje.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia23
Magazyn