Młode Ziemniaki Z Ketchupem Chipotle
Młode ziemniaki z Chipotle Ketchup może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i pescatarian przepis ma 237 kalorii, 8G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na $3.15 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, ząbki czosnku, suszone pomidory i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sekretny Składnik (Chipotle): Chipotle Ketchup, Chipotle Ketchup, oraz Chipotle Ketchup dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pomidory suszone na słońcu zalać wrzącą wodą i zanurzyć do zmięknięcia (około 20 minut); odcedzić i spłukać. Młode ziemniaki włożyć do dużego, głębokiego garnka; przykryć zimną wodą.
Dodać sól; doprowadzić do wrzenia. Kontynuuj gotowanie, aż ziemniaki zostaną zrobione (około 20 minut). Oliwę z oliwek umieścić w małym rondlu na średnim ogniu.
Dodać czosnek; gotować aż będzie bardzo miękki (około 5 minut).
Niech ostygnie lekko, a następnie umieścić w robocie kuchennym z odsączonych pomidorów, ocet balsamiczny, i chipotle chile z adobo. Czysty, aż będzie gładki, dodając trochę wody na raz, aby osiągnąć konsystencję ketchupu.
Ziemniaki dobrze odcedzić; gdy są wystarczająco chłodne, aby się nimi zająć, przeciąć je na pół.
Ziemniaki podawać z ketchupem i Panko-Crusted piekarnik - "smażone" ryby.