Mój Chrupiący Naleśnik Z Puree Ziemniaczanego

Mój Chrupiący Naleśnik Z Puree Ziemniaczanego
Mój chrupiący naleśnik z puree ziemniaczanym to bezmleczne i lakto ovo Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera około 7G białka, 7G tłuszczu i w sumie 200 kalorii. Ten przepis serwuje 3 i kosztuje 40 centów za porcję. 11873 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Wystarczy mieszanka jajek, mąki, szczypiorku i garści innych składników, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest dostarczany przez Allrecipes. Jest to tanie przepis dla fanów Żydowskiego jedzenia. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 15 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia dobry wynik spoonacular 71%. Podobne przepisy to Chrupiące Okłady Z Naleśników Ze Słodkich Ziemniaków, Chrupiący placek ziemniaczany z musem jabłkowym i kozim serem, oraz Chrupiący placek ziemniaczany z wędzonym łososiem i winegretem koperkowo-kaparowym.

Instrukcje

1
W misce wymieszaj ziemniaki, jajka, mąkę i czosnek w proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
ZiemniakZiemniak
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
2
Rozgrzej olej na patelni na średnim ogniu; smażyć mieszankę ziemniaczaną na patelni, naciskając szpatułką, aby równomiernie spłaszczyć. Przykryj i gotuj, aż spód będzie chrupiący, około 10 minut; Odwróć na półmisek do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
SzpatułkaSzpatułka
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia5
Magazyn