Musztarda Granat Polędwica Wieprzowa
Musztarda granat Polędwica wieprzowa może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 36g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 253 kalorie. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 1,84 zł za porcję. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz cayenne, musztarda dijon, sok pomarańczowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać nasiona granatu można śledzić to danie główne z Granat Jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%. Podobne przepisy to Polędwiczki Wieprzowe Z Salsą Granatową, Polędwiczki wieprzowe z sosem z granatów, oraz Polędwiczki wieprzowe z sosem z granatu.
Instrukcje
W czystym słoiku z ciasną pokrywką połącz sok z granatu, sok pomarańczowy, musztardę, miód, czosnek, skórkę pomarańczową i pieprz cayenne. Dokręcić pokrywkę i wstrząsnąć, aż wszystko dobrze się wymiesza.
Polędwicę wieprzową zalać dużą plastikową torebką. Zamknąć worek i przechowywać w lodówce przez co najmniej jedną godzinę i do 3 godzin.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Zalać dużą patelnię sprayem do pieczenia.
Usuń polędwicę z marynaty, zastrzegając marynatę.
Umieść mięso w patelni do pieczenia i ułóż patelnię na środkowej półce w piekarniku.
Zalać marynatą do małego rondla. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień na wolnym ogniu i zmniejszyć objętość o połowę.
Umieść 1/2 płynu w filiżance do fastrygowania i rezerwy do użycia jako sos.
Piecz polędwicę w piekarniku przez 30 do 40 minut, fastrygując lekko zmniejszoną marynatą, aż temperatura wewnętrzna wyniesie 145 Stopni F (63 Stopni C), gdy zostanie zmierzona w najgrubszej części polędwicy.
Wyjmij polędwicę z piekarnika, przykryj folią i pozostaw na 5 do 10 minut przed krojeniem.
Podajemy każdą porcję z sosem reserved skropionym na wierzchu i posypką pestek granatu.