Muszki z kiełbasą i brokułami Rabe
Muszki z kiełbasą i brokułami Rabe wymaga około 24 minuty od początku do końca. To danie główne ma 652 kalorie, 28g białka, oraz 33g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 1,78 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to przyjazny dla budżetu przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Mieszanka makaronu muszka, brokuły rabe, oliwa z oliwek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 78%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Muszki z kiełbasą i brokułami Rabe, Brokuły Rabe I Kiełbasa, oraz Włoska kiełbasa i brokuły Rabe.
Instrukcje
Doprowadzić garnek osolonej wody do wrzenia. Gotować makaron aż al dente, o 10minutes lub jako opakowanie wskazuje Etykieta.
Dodać brokuły rabe na ostatnie 2 minuty czasu gotowania.
Podczas gotowania makaronu, ciepła oliwa z oliwek w dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać kiełbasę i gotować, rozbijając go na małe kawałki z drewnianą łyżką, aż brązowy i gotowane przez, 8 do 10 protokół.
Dodać czosnek i gotować, mieszając, aż pachnące, o 2 protokół.
Rezerwa 1 Puchar gotowania cieczy; spuścić makaron i brokuły rabe, dodać do patelni z 1/2 Puchar zarezerwowanej wody i wrzucić dobrze.
Posypać parmezanem na wierzchu i wrzucić do połączenia, dodając więcej płynu, jeśli to konieczne, aby zwilżyć. Doprawić solą i pieprzem.
Podawać, przekazując dodatkowy parmezan, w razie potrzeby.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 34 dolarów.
Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva
Rześkie, dojrzałe, czerwone jagody i wiśniowe aromaty są kształtowane przez żywą, świeżą kwasowość. W ustach smaki pokazują Klasyczne Sangiovese nuty ziemi, grzybów i skóry, z kręgosłupem mocnych, ale eleganckich tanin.Imponująca koncentracja i głębia, z aromatami i smakami jeżyn i czerwonej wiśni w pięknej kwasowości Chianti i eleganckiej strukturze taninowej.