Mus Z Łososia Z Marynowaną Czerwoną Cebulą I Ogórkiem

Mus Z Łososia Z Marynowaną Czerwoną Cebulą I Ogórkiem
Mus z łososia z marynowaną czerwoną cebulą i ogórkiem to pescatarian przepis z 4 porcjami. Na 4,91 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 778 kalorii, 32G białka, oraz 59G tłuszczu. Mieszanka soli koszernej, filetowanego łososia, crème fraiche i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis z tylerflorence.com ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Marynowana Czerwona Cebula, Sałatka ogórkowa z marynowaną czerwoną cebulą, oraz Krewetki na musie z awokado i lekko marynowanym ogórku z sałatką jabłkową dla podobnych receptur.

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Winnica Foley Estate Sta. Rita Hills Chardonnay z oceną 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 27 dolarów za butelkę.
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Winnica Rancho Santa Rosa została pierwotnie pomyślana jako pojedyncze mikro-winnice podzielone na 59 unikalnych bloków w oparciu o glebę, ekspozycję, wysokość, klasę, podkładkę i klon. Rancho Santa Rosa produkuje niezwykle bogate i jedwabiste wina.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia32
Magazyn