Przepis Mus kawiorowy może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Na 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 512 kalorii, 12g białka, oraz 34g tłuszczu każdy. Mieszanka soku z cytryny, olej kukurydziany, ziemniaki idaho i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Chili Lime Texas Caviar (Cowboy Caviar), Mocha mus z pieprzem Syczuańskim (Mousse au Mokan et Poivre), oraz mus czekoladowy bananowy bez jaj | szybki mus dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść migdały w żaroodpornej misce z wrzącą wodą na pokrycie.
Dodać 1 łyżkę oleju i wrzucić do herbu, tłuczenie ziemniaków lekko i ciągnąc cebulę od siebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
Cebula
Olej Do Smażenia
12
Pracując z około jedną trzecią mieszanki migdałów na raz, przepuść ją przez elektryczny mikser wyposażony w przystawkę do drobnego młynka lub przez Samodzielny młynek do mięsa do naoliwionej miski, pozwalając żywności przejść przez młynek całkowicie przed dodaniem następnej trzeciej. Zapobiegnie to zapychaniu. Konsystencja powinna być grubego posiłku.
Umieść taramę w misce miksera i z małą prędkością miksera rozpocznij ubijanie taramy, dodając pozostały olej kukurydziany w powolnym, stałym strumieniu. Następnie dodać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia w powolnym, stałym strumieniu. Po dobrze wymieszaniu zdejmij mocowanie wiosła i zmień na bicz z drutu. Kontynuując mieszanie na średniej prędkości, dodaj sok z cytryny w powolnym, stałym strumieniu.
. Po dobrze wymieszane, zatrzymać silnik, zeskrobać po bokach miski i dodać mieszaninę migdałów. Z mikserem na niskiej prędkości, powoli połączyć mieszanki.
. Po dobrze połączone, rozpocząć dodawanie seltzer, uncja na raz, aż taramasalata jest tak lekkie i przewiewne jak lekkie, puszyste puree ziemniaczane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Taramasalata
Ziemniak
Woda Gazowana
17
Przenieść do niereaktywnego pojemnika do przechowywania, przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę przed podaniem z ciepłymi trójkątami pita.
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 62 dolarów za butelkę.