Mus czekoladowy z polewą Marshmallow
Jeśli 80 centów za porcję spada w budżecie, mus czekoladowy z polewą Marshmallow może być świetny bezglutenowe przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 255 kalorii. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Udaj się do sklepu i podnieś galaretkę o smaku czekoladowym pudding instant, blokuj topliwą czekoladę, mus i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciastka z krówkami z polewą czekoladową, S ' Amore Milk Chocolate Mousse filled Chocolate Cups with Marshmallow Frosting, oraz Mus czekoladowy bezmleczny z polewą czekoladowo-Quinoa.
Instrukcje
Pudding i mleko wymieszać w średniej misce zgodnie ze wskazówkami na pudełku
Wstawić do lodówki, aż zestaw, około 10 minut
Złożyć w chłodnym bita polewa i mieszanina jest całkowicie połączona
Ubić składniki na polewę, aż będą gładkie
Szklanki napełnij około 2/3 musem. Wskazówka-Użyj plastikowej zamykanej torby na mniejsze okulary
Włóż z powrotem do lodówki
Wiśnie odcedzić, opłukać i osuszyć. Wskazówka-czekolada będzie lepiej trzymać, jeśli są suche
Roztopić czekoladę w kuchence mikrofalowej przez 30 sekund, wymieszać i podgrzać dodatkowy czas w razie potrzeby
Wisienkę zanurz w czekoladzie i umieść na papierze woskowym aż do kompletu
Jeśli chcesz dodać okruchy krakersów graham, zanurzyć wiśnię w czekoladzie, a następnie w okruchach i pozostawić do Ustawienia. Możesz również dodać białą czekoladę do wiśni, jeśli chcesz.
Na kubku musu dodaj polewę z prawoślazu i polej wisienką pokrytą czekoladą