Mus Czekoladowy Mrożony

Mus Czekoladowy Mrożony
Mrożony mus czekoladowy to bezglutenowe deser. Ten przepis służy 2. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 287 kalorii, 2G białka, oraz 22g tłuszczu. Mieszanka syropu o smaku czekoladowym, likier o smaku migdałowym, śmietana do bicia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Z Musem Czekoladowym Mrożonym, Ciasto Z Musem Czekoladowym Mrożonym, oraz Mrożony Mus Czekoladowy Kwadraty dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ubij śmietanę do ubijania w schłodzonej małej misce z mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż będzie sztywna. Złożyć Likier i syrop czekoladowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop CzekoladowySyrop Czekoladowy
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
LikierLikier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
2
Łyżka do 2 papierowych wkładek z folii. Przykryć i zamrozić co najmniej 4 godziny, ale nie dłużej niż 48 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
3
Umieścić w lodówce 15 minut przed podaniem.
4
Posypać kakao.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 15 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn