Muffinki Z Sernikiem Wiśniowym
Muffinki z sernikiem wiśniowym wymagają o 1 godzina od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 7G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 485 kalorii. Ten przepis serwuje 12 i kosztuje 98 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz pod ręką sok z cytryny, cukier, jajko i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Działa dobrze jako poranny posiłek. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na raczej kiepski wynik spoonacular 12%. Podobne przepisy obejmują Muffinki Z Sernikiem Wiśniowym, Sernik Wiśniowy, oraz Sernik Wiśniowy.
Instrukcje
Lekko nasmarować 12-szklankową patelnię do muffinów i odstawić. Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Aby ciasto, w dużej misce, połączyć mieszankę ciasta, zmiękczony ser śmietankowy, śmietana, jajka i 1/4 szklanki cukru. Beat na średniej prędkości przez 3 minuty.
Aby zrobić skórkę, połącz okruchy graham cracker, 1/2 szklanki cukru i roztopione masło w małej misce. Odłóż na bok.
W mniejszej misce wymieszać wszystkie składniki, aby ser był gładki. Odłóż na bok.
Podzielić połowę mieszanki graham cracker między 12 kubków muffin i lekko wcisnąć do dna. Napełnij kubki aż do góry ciastem muffin.
1 łyżeczkę konfitur wiśniowych ułożyć na ciasto muffinowe i z łyżeczką lekko pokroić konfitury w ciasto.
Z tyłu łyżką zanurzoną w wodzie, aby nie przykleić, wcięcie ciasto i top z odrobiną nadzienia na pokrycie przetworów wiśniowych.
Posypać pozostałą mieszaninę krakersów graham na wierzchu babeczek.
Ostudzić 10 minut przed wyjęciem babeczek z patelni.