Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranny posiłek, więc wypróbuj muffinki z cukinii. Ten przepis służy 24 i kosztuje 26 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 182 kalorie, 3G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Jeśli masz gałkę muszkatołową, masło, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Chai Spiced Cukinia Muffiny, Muffinki z oliwą z cukinii z cytrynową glazurą, oraz Piernikowe muffinki z przyprawionym Streuselem i ostrym sosem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177° i ułóż dwa stojaki, aby podzielić piekarnik na trzecie. Line 2 (12-studzienkowe) patelnie na muffinki z wkładkami papierowymi. Ewentualnie studzienki posmarować masłem; odstawić.
Umieść mąkę, proszek do pieczenia, cynamon, soda oczyszczona, gałka muszkatołowa i sól w średniej misce i ubijaj, aby napowietrzyć i rozbić wszelkie grudki; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze Cukierniczym
Może Dietetyczna śmietanka Sodowa
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
Umieść jajka, cukry, olej i wanilię w dużej misce i ubijaj, aż jajka zostaną rozbite i mieszanina zostanie dokładnie połączona. Używając gumowej szpatułki, złóż mieszankę mąki, aż do połączenia. Złóż cukinię do równomiernego wymieszania.Napełnij studzienki muffinowe około dwóch trzecich drogi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
Miód Cytrusowy
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Piec, obracając patelnie na muffinki od przodu do tyłu i od góry do dołu w połowie czasu gotowania, aż babeczki będą rumiane, a tester ciasta lub wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysty, około 25 minut.