Muffinki Cytrynowo-Imbirowe

Muffinki Cytrynowo-Imbirowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na śniadanie, więc wypróbuj muffinki imbirowe z cytryną. Jedna porcja zawiera 369 kalorii, 7G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 494 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz cytrynę, proszek do pieczenia, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) spoonacular wynik 0%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Muffinki Cytrynowo-Imbirowe, Świeże muffinki imbirowo-cytrynowe, oraz Muffinki żurawinowe, cytrynowe i imbirowe.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik: ustaw stojak piekarnika w środkowej i dolnej części piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól ubić i odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
3
Zrobić pastę ze skórki cytrynowej, imbiru, cukru: używając obieraczki warzywnej, odklej skórkę cytrynową z jednej dużej cytryny(unikaj białego pestki). Grubo posiekaj skórkę. Powinieneś mieć około 1/4 szklanki posiekanej skórki z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ObieraczkaObieraczka
4
Dodać tę skórkę, kostkę świeżego imbiru i 1/4 szklanki cukru do robota kuchennego. Pulsuj, aż utworzy się pasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Imbirświeży Imbir
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
5
Ubij masło z cukrem, dodaj jajka, a następnie skórkę pasty imbirowej: w dużej misce ubij masło i pozostałe 3/4 szklanki cukru, ubijając do puszystości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta ImbirowaPasta Imbirowa
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
6
Dodawać jajka po kolei, ubijając aż do włączenia po każdym z nich.
Składniki, których będziesz potrzebować
(Keebler)(Keebler)
7
Ubić skórkę cytrynową i pastę imbirową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta ImbirowaPasta Imbirowa
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
8
Naprzemiennie dodawaj suche składniki z jogurtem: ubijaj połowę suchych składników, aż zostaną włączone. Ubij jedną trzecią jogurtu. Ubić połowę pozostałych suchych składników. Ubij drugą trzecią jogurtu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Mrożonego Ciasta WaniliowegoOpakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
9
Ubij pozostałe suche składniki, a następnie pozostały jogurt. Ponownie należy uważać, aby pokonać aż tylko włączone. Nie przeginaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Mrożonego Ciasta WaniliowegoOpakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
10
Napełnij puszkę muffin ciastem: użyj standardowej 12-muffin Muffin pan. Każdą filiżankę muffinek posmarować lekko oliwą z oliwek lub odrobiną roztopionego masła za pomocą pędzla do ciast. Ciasto na muffinki równomiernie rozprowadzić między kubkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
1
Piec w temperaturze 191°, aż babeczki będą złociste, o 25 do 30 protokół. Przetestuj długą wykałaczką (używamy cienkiego bambusowego szpikulca), aby upewnić się, że środek babeczek jest gotowy. Ustaw na stojaku z drutu, aby ostygnąć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
2
Zrobić glazurę: gdy babeczki schładzają się, w misce ubijamy cukier puder i sok z cytryny do glazury.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
W razie potrzeby dodaj więcej soku z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
4
Umyj muffinki glazurą: gdy muffinki są jeszcze trochę ciepłe, użyj pędzla do ciasta, aby umyć glazurę na każdej muffince. Muffinki wchłoną część glazury, więc jeśli chcesz, dodaj więcej glazury do każdej muffinki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawŚniadanieBrunch
Magazyn