Muffinki Bananowo-Toffi
Jeśli masz w pobliżu 25 minut do spędzenia w kuchni blaty babeczek bananowo-toffi mogą być świetne lacto ovo vegetarian przepis do wypróbowania. Za 16 centów za porcję, otrzymasz śniadanie, które serwuje 18. Jedna porcja zawiera 162 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. Przynosi ci smak domu. Mieszanka dodatkowego cukru, mieszanki biszkoptowej/do pieczenia, ciężkiej śmietany do ubijania i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 46 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 27%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Banan Chleb Muffin Topy, Kewl Banana Nut Muffin Tops, oraz Masło Orzechowe Banana Muffin Topy.
Instrukcje
W dużej misce połącz mieszankę biszkoptów, kawałki toffi i cukier.
W innej misce wymieszaj jajko, śmietanę i wanilię; dodać banany. Mieszaj z suchymi składnikami, aż się połączą.
Upuść łyżki stołowe na natłuszczoną blachę do pieczenia.
Piec w temperaturze 425° przez 11-13 minut lub na złoty kolor.
Usuń do stojaków Z Drutu.