Mud Slide Ice Cream Cake
Ciasto lodowe Mud Slide może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 368 kalorii, 4G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz masło, likier o smaku kawy, jajko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Lato będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 16%. Spróbuj Mud Slide Ice Cream Cake, Ciasto Ze Zjeżdżalnią Wodną, oraz Ciasto Z Lodami Cynamonowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Smar lub spray dno tylko 13x9-calowy patelni. W dużej misce, beat ciasto mix, masło, jajko i mleko z łyżką lub mikser elektryczny na niskiej prędkości, aż dobrze wymieszane.
Rozłóż ciasto na patelni.
Piec 16 do 18 minut lub do środka jest ustawiony (top może pojawić się suche i popękane). Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Wymieszać 2 łyżki likieru na ciasto.
Odstawić lody na około 15 minut w temperaturze pokojowej, aby zmiękły.
Rozłóż lody na torcie. Zamrozić około 3 godzin lub do twardości.
W średniej misce wymieszać lukier i 2 łyżki likieru; rozprowadzić na lodach. Zamrozić co najmniej 1 godzinę. Przechowywać w zamrażarce.