Mrożone Truskawki
Matowe truskawki mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 126 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz lukier twarogowy, prażone orzeszki ziemne, truskawki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to La Madeleine Strawberries Romanov-truskawki podane ze wspaniałym sosem brandy, Kalafior Matowy, oraz Winogrona Matowe.
Instrukcje
Umyć i osuszyć truskawki ręcznikami papierowymi, pozostawiając zielone Czapki i łodygi nienaruszone.
Wyłożyć blachę do pieczenia pergaminem lub papierem woskowanym i odstawić.
W misce umieścić drobno posiekane orzeszki ziemne i odstawić.
Podgrzać lukier w kuchence mikrofalowej, aż się ogrzeje i stopi, 20 do 40 sekund. Przytrzymaj każdą truskawkę przez zielony wierzch i zanurz ją prosto w ciepłym lukrze, powlekając około 3/4 jagód.
Delikatnie zwijaj zanurzoną truskawkę w posiekanych orzeszkach ziemnych i umieść na wyłożonej blasze do pieczenia.
Służyć, jak tylko ustawi.