Frozen Tropical Slushie to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Za $2.98 za porcję, ten przepis okładki 14% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 4G tłuszczu i w sumie 418 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś ananasa, sok ananasowy, mleko kokosowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 10 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tropikalny Mrożony Deser, Tropikalny Mrożony Deser Jogurtowy, oraz Mrożona tropikalna Margarita ze słodką krawędzią Chile dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
Umieść pokruszony lód w blenderze.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Posiekanych świeżych Zielonych Ziół, Takich Jak Pietruszka, Koper I/lub Szczypiorek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Dodaj do blendera kostki ananasa, ciemny rum, miód, mleko kokosowe, sok pomarańczowy i sok ananasowy. Pulsuj, aż mieszanina osiągnie konsystencję slushie, około 15 sekund lub impulsów. Nadziać dodatki na namoczone bambusowe szaszłyki.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Szklanek Połówek Zielonych Winogron
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
(kubańska Mieszanka Przypraw)
Ciemny Rum
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
3
Podawaj slushie w schłodzonych szklankach z szaszłykami owocowymi i na wierzchu z parasolami.