Mrożona Terryna z figi i imbiru (nougat Glacé Aux Figues Et Ging

Mrożona Terryna z figi i imbiru (nougat Glacé Aux Figues Et Ging
Mrożona Terrina z Fig i imbiru (Nugat Glacé Aux Figues Et Ging może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 259 kalorii, 3G białka, oraz 18g tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 77 centów za porcję. Ten przepis od Williams Sonoma ma 8 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 6 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ciężki krem, kandyzowany imbir, kandyzowaną skórkę pomarańczową i kandyzowaną skórkę cytrynową i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Z łyżeczką wynik 19%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Mrożona Nugat & malinowa terryna, Nugat Glacé Choux z pomarańczowym karmelem, oraz Pistacjowy, Nerkowca I Wiśnia Nugat Glace Z Ciepłą Czekoladą S.
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 6 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn