Mozzarella-faszerowana jagnięcina
Mozzarella Nadziewane nogi jagnięciny może być tylko głównym daniem szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.06 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 195 kalorii. Udaj się do sklepu i odebrać kostki chleba, ser mozzarella, pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Z łyżeczką wynik 60%, to danie jest dobre. Spróbuj Neapolitański "Mozzarellan in Carrozza" {tosty francuskie Nadziewane mozzarellą}, Exohiko jagnięce (paczki Nadziewane jagnięciną, szpinakiem i serem), oraz Portobellos Nadziewane Mozzarellą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (160 stopni C). Wrzucić kostki chleba z serem, miętą i sosem chili, aż dobrze połączone.
Połóż tłuszcz mięsny na boku i posyp solą i pieprzem.
Rozłóż równomiernie mieszaniną chleba, pozostawiając na jednym końcu granicę 1 W (2,5 cm). Począwszy od wąskiego końca, zwiń styl jellyroll mięsa.
Tie walcowane pieczeń wraz z sznurkiem kuchennym.
Przenieś do stojaka ustawionego w patelni do pieczenia i pieczenia, fastrygowanie od czasu do czasu, przez 1 1/2 godziny lub do termometru mięsnego umieszczonego w środku mięsa rejestruje 140 stopni F (60 stopni C) dla rzadkich lub 160 stopni F (70 stopni C) dla średniej doneness. Reszta pieczeń przez 10 minut. Pokroić grubo. Składniki na 8 porcji.