Miętowy Ajerkoniak Gorąca Czekolada
Miętowy ajerkoniak gorąca czekolada to bezglutenowe przepis z 2 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 261 kalorii. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 6 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jest idealny do Boże Narodzenie. Niewielu ludziom smakował ten napój. Mieszanka miętowo-czekoladowych kawałków do pieczenia, ajerkoniak, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 52%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Ajerkoniak czekoladowy chleb z brązowym masłem ajerkoniak glazura, Czekoladowe babeczki z ajerkoniakiem z lukrem z serem ażurowym, oraz Gorąca czekolada i tosty Marshmallow garnki de Creme dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać mleko i ajerkoniak razem w rondlu na średnim ogniu do ogrzania przez, o 5 protokół. Wymieszać w kawałkach czekolady i mięty-czekolady do pieczenia; gotować, aż czekolada topi się i gładka, 5 do 10 więcej minut.