Miętowo-Czekoladowy Placek Budyniowy
Ten przepis służy 15 i kosztuje 64 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 219 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz mleko, chłodną bitą polewę, budyń instant o smaku czekoladowym i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Ciasto Z Budyniem Czekoladowym, Budyń Czekoladowo-Miętowy, oraz Ciasteczka Budyniowe Z Białej Czekolady Miętowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mleko i budyń ubić trzepaczką 2 min.; łyżka 1-1 / 2 szklanki do skorupy. Na wierzchu pianki. Wymieszać 1-1 / 2 szklanki ostudzić ubijać do pozostałego budyniu; łyżką na cieście.
Przechowywać w lodówce 3 godziny. W międzyczasie wlej czekoladę do zamykanej plastikowej torby. Odetnij mały róg od dna torby; Użyj, aby wycisnąć czekoladę w 10 pożądanych kształtów na woskowanej blasze pokrytej papierem. Przechowywać w lodówce do firmy.
Top ciasto z pozostałym chłodnym batem, zmiażdżone cukierki i czekoladowe kształty tuż przed podaniem.