Figi w czerwonym winie z Herbowanym kozim serem
Figi w czerwonym winie z Herbed kozim serem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 2 i kosztuje $8.39 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 931 kalorii, 19g białka, oraz 49g tłuszczu na porcję. Jeśli masz orzechy włoskie, miód, figi i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać wytrawne czerwone wino, można śledzić to danie główne z Brownies Pinot Noir jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 51%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Figi Wino i kozi ser Tappas, Herbed kozi ser Flans z figami, orzechami laskowymi i rzeżuchą, oraz Figi w winie Mavrodaphne z serem Manouri dla podobnych receptur.
Instrukcje
Figi: w niereaktywnym średnim garnku połącz wino, miód i cynamon. Doprowadzić do duszenia, na małym ogniu, i gotować, aż lekko zgęstnieje, o 30 protokół.
Dodać figi i gotować przez 10 minut. Odstawić do ostygnięcia.
Kozi ser: w płytkiej misce wymieszać orzechy włoskie i tymianek. Wilgotnymi rękami zwiń kozi ser w 1-calowe kulki.
Toczyć kulki do mieszaniny orzechów, aż pokryte.
Podawać: łyżkę figi do 2 szklanek i skropić syropem winnym.
Dodać herbed kozi ser i podawać.