Mini Serniki Z Boczkiem
Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Jedna porcja zawiera 90 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz boczek, sól, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 58 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Serniki Mini Z Bekonem Klonowym, Mini Serniki, oraz Mini Serniki I dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zrobić boczek: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia 24-cup mini muffin patelni z wkładkami papieru.
Umieścić kawałki boczku w dużej patelni i gotować na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż prawie całkowicie rumiane, o 4 protokół.
Posypać 1 łyżkę cukru na boczek i gotować, mieszając, aż boczek jest chrupiące i szkliwione, o 3 więcej minut.
Kandyzowany boczek przełożyć na talerz; odstawić do momentu użycia.
Zrobić skórkę: Pulse ciasteczka, masło, pozostałe 2 łyżki cukru, 1 łyżka boczku kapie, i sól w robocie kuchennym, aż drobno zmielone. Mocno wcisnąć 1 czubatą łyżeczkę mieszanki okruchów do każdej wkładki mini muffin.
Piec, aż skorupa jest ustawiona, o 12 protokół.
Ostudzić na patelni na stojaku.
Zrób serniki: zmniejsz temperaturę piekarnika do 325 stopni F.
Połącz serek śmietankowy, cukier i wanilię w mikserze stojącym wyposażonym w przystawkę do łopatek; wymieszaj na średniej prędkości, aż będzie lekki i gładki, od 4 do 5 minut.
Dodać mąkę i jajko i wymieszać, aż tylko włączone, skrobanie dół miski w razie potrzeby. Napełnij każdy mini kubek muffin z około 2 łyżeczki ciasta i piec do zestawu, o 20 protokół.
Ostudzić na patelni na stojaku, a następnie przenieść patelnię do lodówki i schłodzić co najmniej 4 godziny. Każdy sernik udekorować kawałkiem kandyzowanego boczku.