Mini roladki z szynką i serem Jen
Mini bułki z szynką i serem Jen wymagają z grubsza 15 minut od początku do końca. Ta przystawka ma 243 kalorie, 10g białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś masło, sos musztardowy miodowy, w pełni ugotuj szynkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 22%. Podobne przepisy to Mini roladki z szynką i serem, Mini Roladki Z Szynką I Serem, oraz Mini Roladki Z Serem Śmietankowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Spryskaj blachę do pieczenia sprayem do gotowania.
Pokroić każdą rolkę prawie do końca, ale trzymając górę przymocowaną. Ułóż rolki na przygotowanej blasze do pieczenia.
Wymieszać sos miodowo-musztardowy z roztopionym masłem, aż do dobrze wymieszanego.
Wymieszaj masło w każdej rolce za pomocą pędzla do ciasta, upewniając się, że uzyskasz górę i dół.
Do każdej bułki włożyć warstwę szwajcarskiego sera i szynki.
Zamknij każdą rolkę i umyj wierzch masłem.
Wierzch każdej rolki posypać sezamem.
Piecz bułki w nagrzanym piekarniku, aż ser się rozpuści, 5 do 6 minut.