Mini Manchego-Pomidor Chutney Tartlets
Mini Manchego-pomidor Chutney Tartlets to wegańskie przepis z 6 porcjami. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 55 kalorii. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 45 minut. Mieszanka sera mahón, chutney z mango, Dekoracja: liście majeranku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 18%. Spróbuj Manchego i Fresh Fig Chutney dla Crostini, Grillowane Manchego ze szpinakiem i pikantną śliwką Chutney, oraz Cebula pomidor Czerwony Chutney-Czerwony Chutney dla Idli Dosa-łatwy Chutney s dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułóż muszle phyllo na blasze do pieczenia. Podziel tarty ser równomiernie między skorupki i dopełnij każdą zaokrągloną 12 łyżeczką chutney.
Piec w 400 przez 5 do 8 minut lub do bąbelków.
Udekoruj kilkoma małymi liśćmi majeranku, w razie potrzeby i podawaj tartaletki na gorąco.