Mini kanapki z polędwicą wołową z sosem musztardowo-chrzanowym
Smażone polędwiczki wołowe Mini kanapki z sosem musztardowo-chrzanowym wymagają z grubsza 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 195 kalorii, 11g białka, oraz 13g tłuszczu. Na 1,63 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Mieszanka soku z cytryny, chrzan, bagietka chlebowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką ocena 35%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Mini kanapki z polędwicą wołową z sosem musztardowo-chrzanowym, Mini kanapki z polędwicą wołową z musztardą-chrzanem, oraz Polędwica wołowa smażona w sosie musztardowo-chrzanowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki, dobrze mieszając trzepaczką. Kryj się i wyluzuj.
Zabezpieczyć wołowinę w odstępach 2-calowych sznurkiem.
Wołowinę posypać pieprzem.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodać wołowinę do patelni; gotować 15 minut lub do pożądanego stopnia doneness, obracając często.
Równomiernie ułożyć rukolę na kromkach chleba.
Na każdą kromkę chleba ułożyć 1 plasterek wołowiny i około 1 łyżkę schłodzonego sosu. Ułóż kapary i ser równomiernie na sosie.