Kura korniszonowa z farszem Bulgur-boczek
Kura korniszonowa z farszem Bulgur-boczek jest דל פחמימות,zny danie główne. Ten przepis służy 2 i kosztuje $2.74 za porcję. Jedna porcja zawiera 868 kalorii, 63g białka, oraz 58 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, granulki bulionu z kurczaka, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać boczek, można śledzić to danie główne z Blueberry Buckle jako deser. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Hamam Mahshi Bi Burghul (kury kornwalijskie z bulgurem, rodzynkami i orzeszkami piniowymi), Farsz Z Dzikiego Ryżu I Bulguru, oraz Farsz Bulgur z suszoną żurawiną i orzechami laskowymi.
Instrukcje
W rondlu 1-ćwiartkowym gotować boczek i cebulę na średnim ogniu, często mieszając, aż boczek zostanie ugotowany i cebula będzie miękka.
Odcedzić boczek i cebulę. W tym samym rondlu podgrzać wodę i granulki bulionowe do wrzenia. Wymieszać bulgur; zdjąć z ognia. Przykryć i odstawić 15 minut. Wymieszać z boczkiem, cukinią, grzybami i tymiankiem.
Rozgrzej piekarnik do 177°. wypełnij jamę ciała kury farszem. Zapnij otwór szaszłykiem.
Kury, piersi bok do góry, na stojaku w płytkiej patelni do pieczenia.
Umieść termometr do mięsa w mięśniu uda, aby końcówka nie dotykała kości.
Piec od 1 godziny do 1 godziny 15 minut, od czasu do czasu szczotkując pozostałym masłem, aż sok z kur będzie czysty, gdy grubsze kawałki zostaną pocięte na kość(co najmniej 74°).
Przeciąć kurę na pół wzdłuż kręgosłupa od ogona do szyi nożyczkami kuchennymi.
Każdą kurę podawać z farszem.